реклама

реклама

Кредити є неодмінною частиною нашого існування, що пояснюється непередбаченими витратами, які можуть статися у кожного. Не всі люди, які опинилися у фінансовій скруті, мають можливість позичати гроші у знайомих, родичів чи колег. Та й до банку звертатися не завжди є сенс, особливо якщо людина мала неприємний досвід, чи ні довідки про доходи. А якщо негативна кредитна історія, і відсутність офіційного працевлаштування, у банку, напевно, буде в кредитуванні відмовлено. А нерви від переживань та очікувань, витрачений час ніхто не поверне. Ось чому популярністю користується така послуга, що надається МФО Кача, як швидкий кредит онлайн цілодобово. Якщо потрібно зайняти невелику суму до зарплати, соціальної виплати або стипендії, мікропозика є ідеальним варіантом.

567  

Причини популярності мікропозик у населення

Загальна економічна ситуація, приватні сімейні обставини, на кшталт звільнення з роботи та скромності бюджету, змушують людей шукати шляхи розв’язання проблем. І на сьогодні єдиним прийнятним способом, як терміново позичати гроші та не потрапити до боргової ями, є мікропозики. Це міні кредити, які, на відміну від банківських, не мають великих розмірів. Отже, і віддавати багато не доведеться. Максимальна сума, яку можуть позичати споживачі на свої потреби, перший раз становить 5 тисяч. Надалі можна намагатись замовити більшу суму. Це не такі великі за розмірами кредити, які важко погашати. Тим більше компанія Кача Гроші пропонує вигідні умови фінансування, надаючи послуги цілодобово.

Вигода в тому, що для нових клієнтів встановлено найнижчу відсоткову ставку. Постійні позичальники, які вчасно оплачують борги, можуть скористатися іншими привілеями, наприклад пролонгацією або продовженням термінів виплат. Є й інші причини популярності мікропозик.

• Компанія надає послуги 24/7, тому сервіс завжди доступний. Не має значення де знаходиться людина в момент подання заявки, якщо вона відповідає всім умовам – відповідний вік (18-65 років) та громадянство України.

• Не слід підтверджувати розмір доходів. Ніхто не перевіряє, наскільки потенційний позичальник є платоспроможним. Тому будь-який контингент, у тому числі особи без офіційної роботи, студенти або пенсіонери можуть подати заявку на видачу мікропозики.

• Кошти надаються моментально, зараховуються на картку позичальника у вигляді замовленої суми. Клієнт може одразу їх знімати, або користуватися на свій розсуд безготівковим розрахунком із кредитних коштів.

• Тільки необхідні документи, такі як паспорт та податковий код. Також знадобиться позичальнику наявність банківської картки, на яку будуть перераховані гроші. Карта має бути іменною, з відкритим терміном, мати на балансі хоча б декілька гривень.

• Оперативність рішення щодо кредиту, максимальний відсоток схвалення. При правильному заповненні заявки із зазначенням правдивих даних та відповідності віковим критеріям, МФО не відмовляє у послугах.

• Зручне та просте оформлення, з можливістю прорахувати суму повернення та дату погашення.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100